Nederlands
English
Español
Português

Golfen

Met zijn heerlijke klimaat is Algarve een waar golfparadijs. Binnen een paar minuten rijden zijn er 4 verschillende golfbanen te vinden.

Meer dan 25 golfbanen en een heerlijk klimaat maken de Algarve tot een waar golfparadijs waar het hele jaar door golf gespeeld kan worden. Binnen enkele kilometers van ons zijn diverse banen te vinden.

Tapada do Gramacho biedt ruimte aan maximaal 24 personen waardoor het een fantastische plek is om met een groter golfgezelschap te verblijven. U huurt dan een deel of de gehele Quinta af. In overleg met u kunnen we uw verblijf helemaal op uw wensen aanpassen. Zo kunnen we zorgen voor een privékok die één of meerdere dagen voor het hele gezelschap maaltijden verzorgt, of excursies en allerlei activiteiten voor u verzorgen.

Maar het belangrijkste blijft natuurlijk het golfen. Wij hebben contacten die een volledig golfarrangement voor u kunnen samenstellen. Binnenkort treft u op deze site meer informatie over de mogelijkheden aan. Wilt u nu al meer weten, aarzel dan niet contact met ons op te nemen!